Top
Wouter Post wint video contest - BusyMedia
fade
3477
post-template-default,single,single-post,postid-3477,single-format-video,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.6.3,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Wouter Post wint video contest

Wouter Post wint video contest

Begin 2016 trok ik de stoute schoenen aan en besloot mee te doen aan en videowedstrijd. De inzet; mee als derde visser met team KWO van karperwereld.nl richting Tsjechië voor het WCC. De World Carp Classic, plat vertaald een soort wereldkampioenschappen karpervissen. De randvoorwaarden van de te maken video: max. 45 seconden en vertel waarom jij de aangewezen persoon bent om mee te gaan als derde visser tijdens dit 5 daagse evenement. Samen met een goede vriend hebben wij een middag dikke pret gehad met het maken van de beelden. Het bezoekje aan de plaatselijke basisschool maakte het pakketje shots compleet en het was tijd voor editing. Na 4 uur zat het filmpje in elkaar inclusief een matig ingesproken voice-over.

“Als je alleen maar droomt en niet doet, gebeurt er niks”

Dat mocht de pret niet drukken want er werd niet gelet op beeld en geluidskwaliteit. In deze wedstrijd ging het om de boodschap. En wat denk je wat? Na een paar spannende weken werd ik persoonlijk gebeld door Michiel Pilaar de eindredacteur van het online magazine om mij het heugelijk nieuws te melden; ik had gewonnen en mocht mee richting Tsjechië. Zo zie je maar weer, als je alleen maar droomt en niet doet gebeurt er niks.

 

Benieuwd naar dit avontuur? Zie hier hoe het de drie heren Michiel, Remy en Wouter is afgegaan.

 

WCC nieuws: Wouter Post gaat het KWO team vergezellen in Tsjechië

Wouter Post

Avonturier | Ontwerper | Presentator | Deejay | Webbouwer | Beunhaas | Karpervisser | Videomaker | SEO Rookie