Top
Streetholder Promo - BusyMedia
fade
3557
post-template-default,single,single-post,postid-3557,single-format-video,eltd-core-1.2.1,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.6.3,eltd-smooth-scroll,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-standard,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-dropdown-default,eltd-header-style-on-scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Streetholder Promo

Streetholder Promo

Tijdens het schrijven van dit stukje tekst, pink ik bijna een traantje weg. In 2016 startten een clubje creatieve koppen en ik een start-up. Wij ontwikkelden samen een mobiele game genaamd Streetholder. Een spel wat overal ter wereld gespeeld kon worden en was makkelijk gezegd een kruizing tussen Monopoly en Pokemon Go.

Helaas pindakaas

Nu was ik absoluut niet de ‘founding father’ van dit project maar ik heb hoe dan ook met zeer veel plezier eraan gewerkt. Extra zuur is het als het project niet het gewenste resultaat oplevert. Uiteindelijk besloot het team te stoppen met Streetholder. Het volledige team had naast het project ook nog een fulltime job en dat maakte het op lange termijn niet haalbaar. Eind 2017 ging de stekker uit het project. Jammer, maar wat een mooie leerzame ervaring en dat is ook een hoop waard 😉 “Guys, thnx for the awesome time!”

Toch mooie dingen

Voor Streetholder verzorgde ik de socials, website en promotievideo. Uiteraard was ik ook testgamer en werkte ik mee aan het verbeteren van de App. De website is inmiddels offline en de app is niet meer te downloaden. Ik zal er de volgende keer zeker 3 keer over nadenken maar ondanks dat heb ik een mooi tijd gehad en heb ik toch een toffe low budget promovideo neergezet.

Zelf heb ik de Nederlandse versie ingesproken en de engelse versie heb ik online ingekocht via Fiverr.com – Een freelance service voor stemacteurs.

 

Klik hier voor de engelse versie.     #mooieleerzameherinnering

Wouter Post

Avonturier | Ontwerper | Presentator | Deejay | Webbouwer | Beunhaas | Karpervisser | Videomaker | SEO Rookie